القائمة الرئيسية

الصفحات

 Otlarla göbek yağından nasıl kurtulurum: -

 • Limon suyu: Limon, yağları çözdüğü için vücutta biriken toksinlerden arınmaya çalışır ve karaciğerin çalışmasını güçlendirmeye yardımcı olur ve limon suyu bir bardak ılık su ve içerek içilerek kullanılabilir. her gün sabahları bir şey yemeden önce, Bu vücudun metabolizma sürecini canlandırmaya yardımcı olacaktır.

 Badem yemek: Daha fazla badem yemek karın bölgesinde yağ oluşumunu önlemeye yardımcı olur, yüksek oranda doymamış yağ içerdiği için obezite ve fazla kiloları önler, ayrıca sindirim sürecini uyaran vücut lifleri verir ve tokluk ve tokluk hissi ve fazlalık Yemek yerken badem, kalp hastalığını ve şeker hastalığını tedavi eden, zararlı kolesterolü düşüren ve kan şekeri seviyesini ayarlayan bitkilerden biridir.

 • Badem altı badem suda bekletilip tam bir gece bekletilerek karın yağlarından kurtulmak için kullanılabilir ve sabah erkenden ılık suyla bir fincan sıkılmış limon içtikten sonra yarım saat bekletip yiyebilirsiniz. Badem.

 • Salatalık meyveleri: Salatalık rekor sürede yağ yakımından kurtulmaya yardımcı olur;  Yağların yakılmasına yardımcı olan elementler olan kükürt ve silisyum içerdiği için idrar söktürücü ve vücutta sıvı tutulmasını engelleyen yüksek oranda su içerdiği için şişkinlik hissini engeller ve Bir tabak salatalık ve limon yaparak yağ yakmak Kalorisi yüksek yağlı yemeklerle yiyin.

 Elma sirkesi: Elma sirkesi, bir bardak ılık suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyarak ve üç alarak, karın bölgesinde biriken yağın erimesine yardımcı olan ve vücuttaki sindirim sürecini iyileştiren asetik asit içerir. günde defa Herhangi bir yemek yemeden önce.

 • Zencefil: Çiçek açan zencefil bitkisinin rizomundan yapılmış bir baharat olarak kabul edildiğinden, halk hekimliğinde çok çeşitli rahatsızlıklar için doğal bir çare olarak sıklıkla kullanılmıştır ve bazı araştırmalar kilo vermeye de yardımcı olabileceğini göstermektedir. .


Yorumlar

To know all new

Unlimited Excellence
close